Uw rol in ZwangerTotaal

Multidisciplinaire samenwerking staat voorop!

  

Uit wetenschappelijke onderzoek is gebleken dat multidisciplinaire samenwerking betere eindresultaten geeft dan monodisciplinair werken. Ook de patiënt geeft aan meer vertrouwen te hebben in de behandeling, wanneer de behandelende zorgverleners contact hebben.

 

 

Primair en secundair netwerk

 

U als zorgverlener bent nauw betrokken bij de behandeling van de zwangere of postpartum vrouw. Verloskundigen, gynaecologen en huisartsen zijn het primaire netwerk om de vrouw heen.

  

Deze zorgverleners kunnen een beroep doen op de gespecialiseerde zorgverleners uit het secundaire netwerk. ZwangerTotaal-therapeut, diëtiste, psycholoog of maatschappelijk werker, osteopaat of manueel therapeut en andere behandelaars die bekwaam zijn in het behandelen van zwangeren.

  

Het secundaire netwerk houdt het primaire netwerk goed op de hoogte van het verloop van de behandeling en andersom kan verloskundige, gynaecoloog of huisarts ook bijzonderheden doorgeven wanneer dit nodig is.

 

 

Optimaal behandelresultaat

 

Dit werkt alleen goed wanneer u weet wie een gespecialiseerd behandelaar is en in uw netwerk zit. Op deze website kunnen daarom per regio netwerken gevormd worden. Wanneer u zich aanmeldt kunt u zich koppelen aan de gespecialiseerde zorgverleners bij u in de regio.

Meldt u nu aan! 

contactplattegrond

ZwangerTotaal Nieuws:

Aanmelden:

Meld je nu aan en krijg toegang tot het extra informatieplatform op deze site!

Samenwerkende partners:

Logo PK.jpg

ZwangerTotaal 226.jpg

Logo Dat