Privacyverklaring

 

Privacyverklaring

 

De privacyverklaring betreft de gegevensverwerking door ZwangerTotaal en BekkenTotaal van aangesloten oefentherapeuten Cesar/ Mensendieck en overige (para)medische disciplines.

Deze verklaring is voor het laatst herzien op 22-05-2018

 

 

Vertrouwelijk en discreet

Wij werken altijd vanuit vertrouwelijkheid en discreet professioneel handelen. Daarom zien wij het als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen, wel of geen wet. Dit betekent onder andere dat we gegevens die wij ontvangen van collega oefentherapeuten Cesar/ Mensendieck, maar ook van overige (paramedische) zorgverleners die zich aanmelden bij ZwangerTotaal/ BekkenTotaal , vertrouwelijk bespreken en verwerken alleen door de medewerkers van ZuidWest in Beweging.

Wij delen niets met derden zonder toestemming van de aangemelde oefentherapeut Cesar/ Mensendieck of overige paramedische zorgverleners.

 

 

Wat gebeurt er met uw gegevens als u bij ZwangerTotaal/ BekkenTotaal ingeschreven staat:

U meldt zich aan om aan te sluiten bij de organisatie van ZwangerTotaal/ BekkenTotaal. Afhankelijk van uw rol/ activiteit binnen deze organisatie zullen de hoeveelheid gegevens worden weergegeven op onze website van ZwangerTotaal/ BekkenTotaal gekoppeld aan de door u opgegeven ZwangerTotaal-locatie. Na aanmelding beheert u zelf uw account waarbij u met de verkregen inloggegevens op het beveiligde gedeelte van de website afhankelijk van uw bevoegdheid informatie van patiënt/ cliënt/ deelnemer ZwangerTotaal af kunt halen of uw persoonlijk profiel kunt bewerken.

De door u opgegeven gegevens op de website van ZwangerTotaal/ BekkenTotaal worden door Zuidwest in Beweging opgeslagen en verwerkt op de website voor pr-doeleinden om de patiënt/ cliënt/ deelnemer ZwangerTotaal/ BekkenTotaal zoveel mogelijk de juiste informatie verstrekken van geschoolde bekkenoefentherapeuten.

 

 

Om welke gegevens gaat het?

Wij slaan onder meer de volgende gegevens op;

  • Naam, beroep, geslacht, geboortedatum, werkadres en woonplaats, telefoonnummer en emailadres.
  • Post adres , VVOCM lidmaatschap nummer
  • Kwaliteitsregister nummer en KVK- nummer
  • Certificaten van scholingen die bijdragen aan de kwaliteit van ZwangerTotaal.
  • Deelnemerslijsten van landelijke ZwangerTotaal-dagen

 

 

Wat doen wij met uw gegevens en informatie?

Uw gegevens worden gebruikt voor de organisatie van ZuidWest in Beweging waaronder ZwangerTotaal en BekkenTotaal valt.  Wij gebruiken uw gegevens om patiënt/ cliënt/ deelnemer ZwangerTotaal gericht naar u door te verwijzen.  Uw email-adres gebruiken wij om u van ontwikkelingen binnen de organisatie te voorzien.

 

 

Uw rechten en wensen voorop

U kunt altijd uw gegevens bij ons opvragen en laten wijzigen. Ook heeft u het recht om gegevens in te zien, te wijzigen en te laten verwijderen. Een bericht hiertoe volstaat. U kunt hiervoor gebruikmaken van het contact formulier van de website www. ZwangerTotaal.nl of www. BekkenTotaal.nl via contactformulier.

Wij honoreren alle persoonlijke verzoeken. Ook ontvangt u hiervan, als u dit wenst en het mogelijk is, een bevestiging.

De volgende websites zijn eigendom van ZuidWest in Beweging;

www.zwangertotaal.nl

www.bekkentotaal.nl

 

 

Wijzigingen

Dit statement over uw privacy en uw persoonsgegevens kan in de toekomst mogelijk wijzigen. Belangrijke wijzigingen in deze privacyverklaring nemen wij mee in onze communicatie naar betrokkenen.

Wij zullen deze privacyverklaring met uw tips en aanvullingen en dankzij voortschrijdend inzicht verder ontwikkelen. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

 

ZUIDWEST IN BEWEGING  
Naereboutstraat 23  4461 GR   Goes 
06-22847024 / 06-24767660
BTW nr:  NL8209.78.140.B01                   
KvK nr: 20156565
info@zwangertotaal.nl / info@bekkentotaal.nl

contactplattegrond

ZwangerTotaal Nieuws:

Aanmelden:

Meld je nu aan en krijg toegang tot het extra informatieplatform op deze site!

Samenwerkende partners:

Logo PK.jpg

ZwangerTotaal 226.jpg

Logo Dat