Praktijk

Praktijkgegevens

praktijk-foto

Praktijk informatie

 

ZwangerTotaal Capelle is een gezamenlijk initiatief van Oefentherapie Schollevaar (Capelle a/d IJssel) en Oefentherapie Koster (Rotterdam Prinsenland/Alexander).
In 2013 hebben wij ons aangesloten bij ZwangerTotaal omdat wij graag iets willen betekenen voor de zwangeren in Capelle aan den IJssel en Rotterdam. Omdat er tijdens de zwangerschap van alles veranderd in het lichaam is het goed om daar meer over te leren zodat u allerhande klachten en ongemakken kunt voorkomen of verlichten. Ook is het fijn om goed voorbereid te zijn op de bevalling.

 

Wanneer u zich aanmeld krijgt u eerst een persoonlijk gesprek om te kijken of u direct met de groepslessen mee kunt doen, of dat het (bijvoorbeeld in geval van heftiger klachten) nodig is eerst een aantal individuele behandelingen te volgen. Afhankelijk van waar u het dichts bij woont kan dat bij Oefentherapie Schollevaar of bij Oefentherapie Koster.

 

Ook na de bevalling verandert er weer veel. Je herstelt van de bevalling, en samen met je kleine begint er een nieuwe tijd vol nieuwe activiteiten en ontwikkelingen. Om optimaal te herstellen kunnen wij je goed begeleiden. Zo is je lichaam er weer klaar voor om verder te gaan. Daarnaast kunnen wij je ook handige tips en handvaten geven hoe je nu gezond kunt (blijven) bewegen.

 

 

De individuele behandelingen en kennismakingsgesprekken vinden plaats in de praktijken. Voor meer informatie over de praktijken kunt u kijken op www.oefentherapieschollevaar.nl en op www.oefentherapiekoster.nl.

 

De groepslessen/cursus word gegeven op een centrale locatie in Capelle aan den IJssel, vooralsnog in buurtcentrum de Fluiter (wiekslag 3).

Bij alle locaties is voldoende parkeergelegenheid. Ook is het met het OV goed te bereiken.

 

Wilt u bij uw aanmelding alstublieft aangeven of u voorkeur heeft voor een intake in Rotterdam, of in Capelle?

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op!

 

via bovenstaand mailadres

via telefoon met Oefentherapie Koster: 06 -  136 14 113

via telefoon met Oefentherapie Schollevaar: 06 - 30 67 303 9

Mogelijkheden

  • Prenataal
  • Postnataal


ZwangerTotaal-therapeut(en)

persn-foto

Titia Zwarts

  • Oefentherapeut Mensendieck
persn-foto

Pascalle Koster

  • Oefentherapeut Mensendieck
  • Ga naar de Website

 

Samenwerkende zorgverleners

Er zijn geen zorgverleners gekoppeld aan deze praktijk

contactplattegrond

ZwangerTotaal Nieuws:

Aanmelden:

Meld je nu aan en krijg toegang tot het extra informatieplatform op deze site!

Samenwerkende partners:

Logo PK.jpg

ZwangerTotaal 226.jpg

Logo Dat